Les ovelles del Pessebre

Sketchfab

Un visualitzador de models 3D en línia Ovella by 3A on Sketchfab Aquesta és una ovella del pessebre 3D que vaig fer el passat Nadal. Bé, de fet és una desconstrucció perquè, per tal de poder ser visible a través…

Proves amb H5P

Instal·larem una extensió per poder buscar el nostre personatge entre la multitud a l’activitat més espectacular de 2n ESO. Ah! Mira, ja ho he fet! Troba el personatge enmig de la multitud.

Mapa Marc C.

Treballs digitals

A educació visual i plàstica utilitzem molt sovint aplicacions de tractament d'imatge per fer els treballs. Utilitzem GIMP i Inkscape, que són programaris lliures. Amb el GIMP manipulem imatges de mapes de bits i amb l'Inkscape gràfics vectorials. Però també combinem tècniques manuals amb acabat digital.
elefants a la pissarra

Antropomorfitzacions confinades

Sí, aquest any antropomorfitzarem elefants confinats a casa; nosaltres, els elefants no. Aquí teniu una presentació on explico com ho fem: Si voleu veure de què va això de les antropomorfitzacions mireu aquesta entrada.

Antropomorfització

Antropomorfitzacions

Ha arribat l’hora de les antropomorfitzacions dels elefants. Quan arriben aquestes dates, a educació visual i plàstica de 1r ESO, ja correm com a bojos perquè encara ens queda un tema força important pendent: és el de l’entorn audiovisual i…